Kariboe | Onze Merken
15734
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15734,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Onze merken

Een selectie van de beste producten met de hoogste kwaliteit van de grootste merken in het outdoor sport segment.

Bij ons vindt je alles wat je nodig hebt tijdens een van je adventures.

Ongetwijfeld een van de fabrikanten die “groenste” produceert. Patagonië fabriceert een uitstekende kwaliteit met het oog op het milieu zo min mogelijk te belasten in het process.

AKU is een Italiaanse fabrikant van verschillende soorten schoenen. Ze zijn voornamelijk bekend vanwege de uitstekende bergschoenen voor elke wandeling.

Weliswaar de belangrijkste missie van The North Face is nog steeds hetzelfde sinds 1966: De beste producten voor outdoor lifestyle te ontwerpen en anderen te inspireren om de grens op te zoeken.

Fjällräven heeft de visie om mensen te helpen te genieten van het gezonde buitenleven zowel nu als voor de komende generaties. Fjällräven produceert producten voor gebruik buitenshuis, tijdloos en duurzaam om de negatieve impact op het milieu te minimaliseren.

Camelbak rugzakken zijn een onmisbaar product voor elke hike. Geen waterfles meer los bij je dragen, met een Camelbak rugzak zit deze op je rug en blijft het lekker koel.

Alles voor uw voeten in de bergen. klimschoenen, en nog veel meer.
Allemaal gefabriceerd met de beste kwaliteit van dit Italiaanse bedrijf.

Merino wol beschermt uw lichaam tegen de koudste en heetste temperaturen. Icebreaker is een van de beste producenten die gebruik maakt van Merino wol.

Een traditie sinds 1923. LOWA produceert kwaliteitsschoenen met een balans van traditie en innovatie.