Medewerker/ster gezocht voor Leuven | Kariboe
17030
post-template-default,single,single-post,postid-17030,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Medewerker/ster gezocht voor Leuven

Gezocht : Medewerkster/er  – Voor Leuven !

Daar één van onze collega’s de studies weer gaat opnemen, zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker of medewerkster… Ben jij gepassioneerd door en voor outdoor materialen allerhande en wil je deze kennis aanvullen en aanbrengen in de dagelijkse verkoop alsook de leiding nemen in onze hersteldienst … dan ben jij misschien diegene die wij zoeken. De begin datum is vanaf 15 september of 1 oktober … Heb je interesse, stuur dan je CV even door naar leuven@kariboe.be .

 amateurfetishist.com tryfist.net trydildo.net