Tentenshow 2019 Kariboe Leuven | Kariboe
17024
post-template-default,single,single-post,postid-17024,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Tentenshow 2019 Kariboe Leuven

Binnenkort is het weer zover – onze jaarlijkse tentenshow zal plaatsvinden op zaterdag 4 en zondag 5 mei. Dit zal doorgaan zoals elk jaar op het Provinciaal Domein te Kessel-Lo. In het domein ga je op zoek naar de rolschaatspiste die zich aan de achterzijde van het domein bevindt en op het middenplein zal je tientallen tentjes vinden.

Om het snelst de rolschaatspiste te kunnen weervinden, parkeer je best je wagen aan de ingang ter hoogte van de Domeinstraat. Het is tevens de parking ter hoogte van het voetbalcomplex achter het domein. Een andere korte aanloopweg is via de parking gelegen op de Holsbeeksesteenweg.

Op zaterdag ontvangen we jullie graag van 10 tot en met 18 uur en zondag van 10u tem 16 uur, waarna de opruim zal plaatsvinden.

Buiten de verschillende nieuwe exemplaren zal je ook een aantal tentjes kunnen aanschaffen vanuit onze uitloopreeks. Dit zijn nieuwe tentjes van 2018 die we niet meer hebben opgenomen in de collectie en dit aan zéér interessante voorwaarden.

Verder heb je de mogelijkheid om bestellingen te laten noteren aan de conditie van 15% ( niet cumuleerbaar met andere voordelen ) en tevens geven we je deze korting op je volle kasticket bij ophaling in de winkel. Soms is er ook de mogelijkheid om de demo tenten aan te schaffen en dit aan een korting van 20%.