Gripped 2019 | Kariboe
17009
post-template-default,single,single-post,postid-17009,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Gripped 2019

 

Volgende maand is het weer zover … Na een meer dan succesvolle editie verleden jaar is het klim- en muziekfestival wéér van de partij in klimzaal De Stordeur ! Dit keer vindt er zelfs de Belgische Leadcup plaats alsook de Local Hero Lead.

De Belgische top is en zal aanwezig zijn om zich te plaatsen voor het Belgische Team !

Hierbuiten zijn er tal van workshops voorzien voor jong en oud en alles wordt afgesloten met een muziekfestival met top DJ’s.

Dit alles gaat door op zaterdag 16 maart.

Volg zeker de FB ” Gripped ” voor de nodige up-dates !