Siebe Vanhee - Sean Villanueva en Nicolas Favresse | Kariboe
16919
post-template-default,single,single-post,postid-16919,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Siebe Vanhee – Sean Villanueva en Nicolas Favresse

Klimclub Hungaria presenteert : SIEBE VANHEE op 14/12 met Sean Villanueva en Nicolas Favresse
Die MOET je eens gezien/gehoord hebben. Nu geven ze een zeldzame live geanimeerde voorstelling van hun laatste Patagonië-film. Deze 3 heren gaan door als onze nationale outdoor klimhelden! We maken er een gezellige club-avond van! Drank en ook onze T-shirts en pulls zullen er nadien te verkrijgen zijn. Een samenwerking met LUAK en KARIBOE, trouwens!