Openingsfeest klimzaal " De Stordeur " | Kariboe
16906
post-template-default,single,single-post,postid-16906,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Openingsfeest klimzaal ” De Stordeur “

Vanaf 2 januari 2018 opent De Stordeur haar deuren. Met de combinatie van een gezellig eetcafé, een gloednieuwe klimzaal en de Funtopia, wordt het een nieuwe hotspot in Leuven. De Stordeur werkt samen met de Klimclub Hungaria en Kariboe Leuven aan het brengen van kwaliteitsvolle klimmersactiviteiten. De laatste maanden werd er hard gewerkt aan de vernieuwing en/of uitbreiding van het gamma met o.m. een programma voor volwassenen, met initiaties en trainingen, klimkampen, rotsklimstages, lessen voor behalen van de KVBs, multi-move voor de allerkleinsten en workshops rond o.a. klimyoga, blessurepreventie of mentale aspecten in het klimmen.
Dit alles vraagt natuurlijk om een groot openingsfeest! De Stordeur, Klimclub Hungaria & Kariboe presenteren hierbij, GRIPPED, een KLIM- en MUZIEKFESTIVAL dat plaatsvindt op 24 februari 2018. GRIPPED combineert recreatie- en competitieklimmen met de muziekwereld met als doel om hoog niveau klimmen, show, plezier, cultuur en muziek naar het brede publiek te brengen. De dag is ingevuld met (kinder-)animatie, allerhande workshops, promo-standen en de Local Hero Boulder Competition. Na het moment voor de officiële opening, volgt de sportieve highlight van de dag, nl. de MASTERS LEAD-CLIMBING COMPETITION. In een geheel experimentele, nieuwe lengte-klim-format nemen de beste 8 mannelijke en beste 8 vrouwelijke klimmers van België het tegen mekaar op. Het is een 2 rondes durende shoot-out waarbij degene die telkens het hoogste geraakt, doorgaat of wint! Na deze sportieve highlight, gaat het over in een MUSIC-NIGHT, met een heel mooie line-up met o.a. Gewelt, Kijumba, Böky Bros, Luytenant en Barnebey.