Tentenshow 2018 ... op locatie 21 en 22 April. | Kariboe
16906
post-template-default,single,single-post,postid-16906,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

Tentenshow 2018 … op locatie 21 en 22 April.

In het weekend van 21 en 22 april houden wij onze jaarlijkse tentenshow. Hier kan je verschillende merken en modellen zien in openlucht. Dit jaar hebben we de volgende merken op locatie: Vaude – Nordisk – MSR – Nemo – Nigor – Eureka en Marmot.

Ook verschillende familie tenten zullen te bezichtigen zijn. Ter plekke kan je een selectie uitloop en demo tenten bezichtigen en kopen aan een goede verminderde prijs. Andere modellen kan je aan een mooie bestelkorting aanschaffen.

De locatie is zoals steeds het Provinciaal Domein te Kessel-Lo. Op het domein staan wij op de ovale rolschaatspiste die je eenvoudig kan bereiken via de Domeinstraat. Daar is ook een beperkte parking voorzien.

De openingstijden voor de show zijn 10u tot 17u op zaterdag en zondag van 10u tot 16u.